Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Ste se že prijavili?

Ester 22.05.2007
Kam? Za kaj? Kako? Kje? Za Čezklanc vendar! Za mednarodni tabor odraslih skavtov regije Alpe-Adria. Še dan, dva imate čas in res bi bilo škoda, da ne bi bili zraven.
;eyklanc ;eyklanc (Avtor: Miro)
Čezklanc čaka, trava je ozelenela, rožce na gredicah cvetijo , brunarice so pripravljene, prostor ob oltarju urejen, prav tako prostor za večerni ogenj, kuharji pa že zbirajo jedilnike…. Ha,ha !! Sploh ni res, to o kuharjih in jedilnikih namreč, saj bo hrana preprosta in pripravljena s pridnimi rokami skavtov štirih dežel.

Torej: jedli bomo štirijezično, peli skavtske in druge pesmi v jezikih narodov Alpe – Jadran, se pogovarjali v štirih jezikih, če ne bo šlo drugače tudi z rokami in nogami, in …. in celo smejali se bomo v vseh štirih jezikih. Kako bo to izgledalo, boste izvedeli, ko se tabor konča in bomo zbirali spomine in jih sestavljali v mozaik.
Prijave pridno zbira novomeški Povž. Hvala, Povž.

Če ne prej, se vidimo v Čezklancu. Tja se pride čez slovenske in italijanske klance, mimo prvega vogala, mimo travnikov, čez potok, mimo hiš, pod hribom do table Skavtska vas CUEL DAL NIBLI. Če boste slučajno zašli, pa pokličite!

Fotogalerija
23 slik
;eyklanc
;eyklanc
;eyklanc
;eyklanc
+20

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.