Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Sestanek voditeljev bratovščin z IO ZBOKSS

Silva Vrhovnik, tajnica IO ZBOKSS 13.02.2008
Na enem od sestankov IO ZBOKSS se je porodila ideja, da organiziramo srečanje voditeljev bratovščin z IOjem. V ponedeljek 11.02.2008 se je želja uresničila. Preživeli smo čudovito popoldne v krogu pravih skavtskih prijateljev.
Voditelji BOKSS 2 Voditelji BOKSS 2 (Avtor: )
Zbirati smo se začeli ob 17h. Ob pecivu, soku in kavi smo si izmenjali pozdrave.

Tone Lesnik je prevzel vlogo moderatorja, ki jo je odlično odigral. Profesionalno. Ob tej priliki se mu lepo zahvaljujemo za dobro voden sestanek.

Sestanek smo začeli z molitvijo odraslih skavtov, duhovno mislijo in nagovorom načelnice Katje. Mnoge je duhovna misel nagovorila in so svoje misli podelili z drugimi. Sledila je predstavitev bratovščin na igriv način.

Ko smo si malo pretegnili kosti, smo prešli v bolj resni del. Predstavniki bratovščin so povedali, kaj pričakujejo od IO, kaj jim IO pomeni, katerim stvarem je treba nameniti več pozornosti.

Tudi člani IO smo predstavili svoje delo in načrte za naprej.
V srcu smo čutili, da nas podpirate in to nam je dalo še več moči za delo v prihodnje. Pred nami so novi izzivi, ki jih bomo premagali z vašo in Božjo pomočjo. Člani IO se bomo še naprej trudili, da boste z nami zadovoljni. Služenje je lepo, le če so ljudje zadovoljni. Vsi smo se strinjali, da se je treba priporočiti dobremu Bogu in naj On uredi stvari,ki niso v naših močeh.

Preživeli smo čudovit večer, za kar se vam vsem lepo zahvaljujemo. Hvala tudi vsem voditeljicam in voditeljem bratovščin, pravzaprav vsem udeležencem, da smo si vzeli čas ter eno popoldne namenili razvoju odnosov v naši ZBOKSS.

Bi-Pi.
Fotogalerija
4 slike
Voditelji BOKSS 2
Voditelji BOKSS 1
Tone moderator srečanja
Tone in Katja

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.