Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Se pogovarjamo, sodelujemo, uporabljamo

Katja Anžič, načelnica ZBOKSS 03.06.2008
http://zbokss.wikispaces.com/Se+pogovarjamo? Ali veste, da imamo pod tem naslovom na našem ZBOKSS wikiju odprt PROSTOR za POGOVOR: vprašanja, odgovore, izmenjavo mnenj, klepetanje,…?
Wiki ljubezen Wiki ljubezen (Avtor: Wikipedia)
Ali veste, da imamo na http://druzina.wordpress.com naš družinski blog, kjer zapisujemo doživetja, ki nas prevzemajo v krogu naše skupne skavtske družine. Tudi v navezi s sloganom projektom »ŽLAHTA: Ko skavtstvo požlahtniš, si žlahto pridobiš.«

Ali veste, da imamo na http://zbokss.wikispaces.com/Duhovne+teme vire duhovnosti, ki nas nagovarjajo na naši hoji po skupni skavtski poti in ki jih lahko še kako uporabimo na naših srečanjih?


Ali veste, da imamo na http://zbokss.wikispaces.com/Kan%C4%8Devci+2008+Skavtstvo+za+dru%C5%BEino zbrane spomine na nepozabne duhovne seminarje v Kančevcih, med drugim tudi zadnji zapis predavanja br. Primoža »Skavtstvo za družino«?

Ali veste, da imamo na http://zbokss.wikispaces.com/Jamboree+2008 zbrane vse informacije v zvezi za največjim projektom slovenskega skavtskega gibanja Jamboree-jem 2008, katerega se bomo dejavno (kako?)udeležili tudi odrasli skavti?

Ali veste, da imamo na http://zbokss.wikispaces.com/Assisi+2008 povabilo na bogato skavtsko romanje po stopinjah sv. Frančiška in sv. Klare, ki sta nam gotovo zgled, v mesecu avgustu?

Ali veste, da imamo na http://zbokss.wikispaces.com/Napovednik pregled prihodnjih dogodkov, ki ga lahko dopolnjujemo z napovedjo izzivov svoje bratovščine ali opozorilom na aktivnosti, ki se pripravljajo v okviru ZBOKSS?

Draga skavtinja in dragi skavt!

Ne pozabite: naše skavtsko geslo »Spreminjamo svet na bolje!« lahko gotovo uresničuješ na več načinov!

Kot pomoč pri tem je tudi širjenje skavtskega gibanja preko sodobnih načinov komuniciranja, zato povabljen-a, da k temu prispevaš tudi ti! Ne veš, kako? Na http://zbokss.wikispaces.com/Wiki+kot+orodje+za+sodelovanje dobiš vse informacije!

K sodelovanju nagovori tudi prijatelje!

Pa še to – nenazadnje je gornji naslov tudi priložnost za zelo živ stik med izvršnim odborom in člani ZBOKSS – dajanje predlogov, pobud, posredovanje informacij in še in še…

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.