Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Kako v podjetju ustvarjati kulturo odprtega prostora?

Aleš Čerin 04.12.2007
Ljudje v organizacijah pogosto ne vidijo možnosti skupnega soustvarjanja in sodelovanja. Zaznavajo veliko ovir, ki jim preprečujejo, da bi dali od sebe najboljše in da bi v skupnem procesu ustvarjali sinergijo. Kultura odprtega prostora prebuja predanost posameznikov, da prevzamejo odgovornost za skupno soustvarjanje.
(Avtor: )
Kako takšen odprti prostor vzpostaviti?
Kako prostor držati odprt, da se vsi počutijo dobrodošli?
Na ta vprašanja bomo iskali odgovore na seminarju. Pri tem bodo vodila smernice odprtega prostora: Kdorkoli pride, je prava oseba. karkoli se zgodi, je edina stvar, ki se je lahko zgodila. Ko se nekaj začne, je ravno pravi čas za začetek. Ko je konec, je konec.

Usposabljenje bo 11. decembra 2007 v Ljubljani ob 9 do 16h. Seminar bo v prostorih Zavoda za tehnično izobraževanje, Ptujska 19, Ljubljana.

Pomeben del usposabljanja bo sama izvedba moderacijske metode odprtega prostora. Odprti prostor bomo povezali s konceptom učeče se organizacije in iskali ter razvijali konkretne možnosti uporabe v podjetjih.

Usposabljanje bo temeljilo na učenju z delom ter na skupnem iskanju izzivov ter odgovorov nanje. Skratka temelj usposabljanja bo sama metoda odprtega prostora. Udeleženci bodo spoznali, kako biti moderator - olajševalec OP v podjetju.

Trenerja: Danilo Kozoderc in Aleš Čerin

Primerno za skavte in skavtinje, ki so že zaposleni in se srečujejo s konkretnimi izzivi vodenja v podjetju ali organizaciji.

Kotizacija je 150 EUR – za skavte in skavtinje 100 % popust. Prijava na info@odprtiprostor.net. Informacije na: 041 789 188 (Aleš) in 040 395 951 (Danilo).

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.