Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

IO ZBOKSS delavno v višinah Svetega Križa nad Belimi Vodami

Katja Anžič, načelnica 03.09.2007
Novi IO ZBOKSS je začel skavtsko leto delovno. Spoznavanje, izobraževanje, grajenje timskega duha, iskanje vizije, načrtovanje akcij. In pa obilo dobre volje. Dva dno na izredno razglednem Svetem Križu nad Belimi Vodami.
Izobraževanje IO ZBOKSS Izobraževanje IO ZBOKSS (Avtor: Aleš Čerin)
Novi izvršni odbor ZBOKSS je začel novo skavtsko leto s skupnim vikendom (31.08.-01.09.) pri Svetem Križu pri Belih Vodah nad Šoštanjem.

Zbrali smo zaradi več razlogov:
-da se bolje spoznamo,
-da pridobimo in poglobimo znanje in veščine medsebojnega sodelovanja in komunikacije s seminarjem na temo »timsko delo«,
-da načrtujemo prihodnost odraslega skavtstva v Sloveniji.

Prvi večer smo skozi zgodbo o Mojzesu in Aronu odkrivali pomen dobrega tima v Svetem pismu, naslednje jutro in dopoldne pa preko predavanja in praktičnega dela spoznavali delo v timu, različne timske vloge, komunikacijo in vodenje. Popoldne smo se prepustili sanjam – v prihodnjih letih vidimo na tisoče odraslih skavtov, veselih in zadovoljnih ljudi, ki so pripravljeni storiti nekaj zase, za svojo župnijo, za širšo skupnost,.. in ki so z vsemi svojimi dejavnostmi »Cerkev v malem«.

Otroci, ki smo jih vzeli s seboj, so nas znali pravi čas odtrgati od resnega dela, da smo se sprostili s kakšno igrico ali pesmijo.

Čas nam je prehitro minil. Poslovili smo se, obogateni z novimi pogledi na vlogo skavtskega gibanja za odrasle in v zavesti, da nas čaka veliko dela. Prepričani pa smo, da bomo z Božjo pomočjo lahko storili veliko dobrega in da bodo naše sanje postale resničnost!
Fotogalerija
7 slik
Izobraževanje IO ZBOKSS
Izobraževanje IO ZBOKSS
Izobraževanje IO ZBOKSS
Izobraževanje IO ZBOKSS
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.