Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

SIMBIOZA VABI

Pisarna 13.09.2013
Simbioza nas vabi, da se jim pridružimo kot prostovoljci. Starejše boste učili osnov uporabe računalnika. ZSKSS je že tretjič partner projekta. Podpiramo ga, ker vključje dejaven odnos med mladimi in odraslimi, učenje z delom, samovzgojo, služenje v družbi ...
Simbioza Simbioza (Avtor: simbioza)

Kaj je Simbioza?     Vseslovenski prostovoljski projekt za dvig računalniške pismenosti starejših. Osrednji namen akcije je omogočiti starejšim pozitivno izkušnjo z računalnikom, okrepiti njihovo samozavest in jih motivirati za nadaljnje učenje in uporabo, mladim pa približati pomen prostovoljstva in medgeneracijskega sodelovanja. Več o projektu lahko preberete tukaj.


Kdaj in kje?      Delavnice Simbioza bodo potekale med 21. in 25. oktobrom po vsej Sloveniji. Potekale bodo od ponedeljka do petka, in sicer tako v dopoldanskem terminu (9.00–11.00) kot tudi v popoldanskem (16.00–18.00). Prostovoljci si sami izberete poljubno kombinacijo terminov in lokacij, ki vam ustrezajo.


Katera znanja potrebujem?      Kot prostovoljec lahko sodeluje vsak povprečen uporabnik računalnika in interneta, ki hkrati obvlada osnovna računalniška znanja (miška, tipkovnica, pisanje besedila). Za pomoč starejšim pri učenju e-veščin ne potrebujete nobenih posebnih znanj, le kanček potrpežljivosti in dobre volje. Prejeli pa boste tudi vso potrebno gradivo (priročnik) za izvedbo delavnic.


K projektu se prijavite preko spletne strani www.simbioza.eu, telefonske številke 040 940 888 ali preko info točk na Si.mobilovih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Tisti, ki smo iz skavtskih vrst že sodelovali, priporočamo, da si vzamete čas vsaj kakšen dan in sodelujete kot prostovoljec. Dobili boste super izkušnjo!

Logo Simbioza Logo Simbioza (Avtor: simbioza)

 

Fotogalerija
2 sliki
Logo Simbioza
Simbioza

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.