Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Razpis za projektnega vodjo evropske skavtske konference

Organizacijski odbor Evropske skavtske konference 2007 13.10.2006
Rok za prijave je podaljšan do 22. oktobra!!! V maju 2007 bo v Portorožu potekala evropska skavtska konferenca WOSM-a in WAGGGS-a. To je največji projekt v soorganizaciji ZSKSS in ZTS. Pričakujemo preko 500 delegatov iz vse Evrope, ki bodo v Sloveniji gostovali in delali teden dni. V ta namen sta ZSKSS in ZTS ustanovili skupen odbor za organizacijo konference, ki je sestavljen iz prostovoljcev - predstavnikov obeh organizacij. Za operativno izvedbo konference iščemo projektnega vodjo.
(Avtor: )
Njegovo delo bo obsegalo: operativno vodenje projekta -- izdelava in izvedba terminskega plana, pomoč odboru in prostovoljcem pri izvedbi, logistiki, promociji in programu
konference.

Pričakujemo znanja in veščine: izkušnje pri vodenju projektov,
samoiniciativnost in občutek za timsko delo, obdelava podatkov in splošna računalniška znanja, komunikativnost in samostojno pisanje. Izkušnje s skavtstvom in mednarodnimi skavtskimi dogodki, aktivno znanje pisne in govorne angleščine, znanja drugih evropskih jezikov so prednost.

Predviden obseg dela je od 1.11.2006 do 1.6.2007 v predvidenem skupnem obsegu do 600 ur. Delo bo potekalo v prostorih ZSKSS, ZTS in drugje. Delovni čas bo deljen in občasno tudi v popoldanskem času in vikendih. Z izbranim kandidatom se bo sklenila pogodba, v kateri bodo določene medsebojne
obveznosti, ter vse podrobnosti.

Kandidati/ke naj pošljejo prijave, skupaj z življenjepisom najkasneje do 15.10. na naslov ZZSKSS, Zrinjskega cesta 9, 1000 Ljubljana . S pripisoma "za projektnega vodjo" in "ne odpiraj".

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.