Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Korak v mir!

Ester 16.08.2007
In kaj so o našem taboru napisali mladi ??? JOSIPA – UKIJ Jarmina

Draga Ester, dragi prijatelji! U UKIJ-evo ime i u ime svih katoličkih skauta u Hrvatskoj: HVALA!
Hvala na lijepom iskustvu, hvala na svim dobrim ljudima koji su
organizirali ovaj naš mali kamp, te time počeli (i nastavili) jedno veliko prijateljstvo među skautima Alpe-Adria regije.
Ovo je tek početak našega putovanja, ovo je korak u MIR.
Ti, Georg i Paolo ste svojim nesebičnim radom "spojili" Slovence,
Talijane, Austrijance i Hrvate i učinili veliko dobro za skautizam.
Hvala i svima drugima koji su sudjelovali u ostvarenju ovoga kampa u
Čezklancu!
Ova četiri prekrasna dana dala su nam krila da i dalje ustrajemo u našem služenju Bogu i ljudima. Lijepo je shvatiti da možemo biti JEDNO. Jedan svijet - jedno obećanje :)
Veselimo se Međunarodnom Route kampu u kolovozu, da vas opet vidimo, da se veselimo zajedno. Puno pozdrava svima i SRETNO! Josipa

------------------------

MOJCA – Novo mesto

Ja Imaš prav Ester imeli smo se zelo lepo. Najbolje je bilo to da smo jaz in Mojca učile Georga govoriti po slovensko in se zraven zelo nasmejali. Govoriti v 4 jezikih je bilo zelo zanimivo, kajti me smo učile njih, oni pa nas. Veliko smo se družili to mi je bilo v veliko veselje, kljub temu da sem imela nesrečo že prvi dan. Z vsemi s tabora je bilo zelo lepo, tudi če nismo šle z Mojco na orientacijski pohod, smo se zabavale v taboru s ostalimi in same. Pohvala gre vsem organizatorjem tabora in NAJBOLJ seveda pa tebi Ester, da si me s lekcijami spravila na tabor, ker so mi pritegnile zelo veliko pozornost. Samo za nas mlade hrana ni bila kaj prida, za vas vse ostale pa, ker ste na tako hrano navajeni. Lahko bi italijanski skavti pripravili svojo specialiteto pico, ali pa vsaj nekaj italijanskega, znanega nam mladim. Ali bi pa vmes dali kakšen pomfrit, hamburger.
Cel urnik tabora bi pohvalila pa prav zaradi tega, ker ni bilo preveč natrpano, vse je bilo lepo razporejeno, tudi vstajanje ni bilo prezgodaj za nas mlade, tabori ogenj je bil mali vendar lep.
ŠE ENKRAT PRELEPA POHVALA ZA : Paola (Italija), Georga (Osterreich), Ester (Slo./ Hrv.) VSEM VELIKIM BOSSEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojca Repovž :)

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.