Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Zimovanje klana PALAČINKE.SI

Lea Adamič 22.02.2008
"Prebudimo otroka v sebi!!" To je bil moto zimovanja našega devet članskega klana iz stega Grosuplje 1. Podali smo se odkrivat lepote Pohorja in Kobanskega.
zimovnaje zimovnaje (Avtor: Brigita Bobnar)
Družili smo se s kozami, zajci, mački in drugimi divjimi živalmi, pogledali smo si tudi potek pridobivanja oglja brez katerega ni poštenega piknika. Deležni smo bili tudi velikega gostoljubja domačinov, saj smo pri njih prvo noč prespali, se najedli domačih specialitet (domače mleko, skuta, jagode, kruh, …) in poslušali zanimivosti o tamkajšnih krajih.

Večeri so nam minevali ob igri Junglee Speed in remi ter navdušeni peki palačink, po katerih ima naš klan ime: PALAČINKE.SI !!
Veliko časa smo preživeli v neokrnjeni naravi, kjer je zrak še vedno čist, kjer leži sneg in rastejo čisto prave jelke. Kot pravi popotniki in popotnice smo seveda tudi hodili. Tokrat smo prehodili pot od Glažute, mimo planinske koče Areh, do Mariborske koče. Nepozabno doživetje je bil tudi razgled iz Mariborskega razglednega stolpa, kjer se nam je ponujal čudovit razgled na Maribor in njegovo okolico. Bilo nam je zelo lepo, prišli pa smo tudi do pomembne ugotovitve: V VSAKEM HECU JE NEKAJ RESNICE!
Fotogalerija
9 slik
zimovnaje
zimovnaje
zimovnaje
zimovnaje
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.