Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Urbanacija 3.5 (VIDEO)

Samo Škrabanja, Fotogenični ris, Litija 1 15.03.2014
Pred pričetkom Urbanacije 3.5 sem razmišljal, kolikokrat sem se že podil po Ljubljani ali Mariboru, poskušal izbrati najkrajšo pot in doseči čim boljši čas. Tako v orientaciji kot teku nisem bil nikoli med najboljšimi, vedno pa sem imel veliko željo po raziskovanju novih krajev in kotičkov, kar mi je Urbanacija vsakič omogočila.
Urbanacija 3.0 (Avtor: Trop za Urbanacijo 3.0)

Tokrat so inovativni in predani organizatorji ponovno izbrali nadvse zanimive lokacije točk ter Urbanacijo ponovno popestrili. Tekači smo pritegnili mnoge poglede. Pri gradu me je nek gospod vprašal, če imamo orientacijski tek in na moj pritrdilni odgovor rekel "Bravo". Tudi mi si lahko rečemo bravo - tekmovalci drug drugemu, vsak izmed nas organizatorjem itd. Dokazujemo, da nas ta način sprostitve in izpopolnjevanja lastnih sposobnosti res veseli in bogati.

Ta Urbanacija je bila najštevilčnejša do sedaj - tekmovalo nas je več kot 40 - skavtov, tabornikov in drugih, nekaj je bilo celo tujcev. Aja, pa ponovno je bil najhitrejši Jan Dovč :)

V prihodnjih mesecih nas čaka še Urbanacija 3.6, ki pa bo potekala na manj znanem področju v Ljubljani. Zato pa bo še večji izziv in možnost za preizkus in izpopolnjevanje lastnih zmožnosti.

Zahvala organizatorjev gre Orientacijskemu klubu Tivoli, ki nam vsakič znova dovoli uporabo karte centra Ljubljane.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.