Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

Še več zeleno rumenih skavtov s črnimi obrobami..

Eva Primožič 29.04.2007
Obljube Stega Škofja Loka 1 so se letos odvijale v Vačah pri Litiji. Urejena trava poleg cerkve, hladen vetrič, kuuuup oranžno srajčnikov in vabljivi zvok kovinskih strun, ki se je mešal z našimi prelepimi glasovi.. Imeli smo super skavtsko mašo na prostem, kjer je obljubilo kar nekaj novincev.
Slike iz vikenda stega Slike iz vikenda stega (Avtor: Eva Primožič)
Vikend stega, stega Škofja Loka 1 pa se ni začel pri obljubah.. Štartali smo že v četrtek, 26. aprila popoldne in se s (pre)polnim avtobusom pripeljali na naš obljubljeni prostor.

Za začetek smo lahko postavili svoja bivališča. Volčiči so zasedli hišo, izvidniki jamboreeje, PP pa iglujčke. Ponoči smo imeli stražo, a na veliko srečo vseh mlajših ni kradel nihče. Na programu se je našla tudi velika igra, pa nočna igra, orientacija z zajtrkom in pa turnir v Jungle Speedu. Po uspešnem boju smo le dobili zmagovalce v treh kategorijah, ki so si prislužili prav imenitne nagrade.

V soboto, 28. aprila dopoldne smo pospravili šotore, obe četi in Poljanski noviciat so se pripravili na obljube, Banana kivi noviciat pa smo imeli puščavo.

Sledila je skavtska maša z obljubami, po njej pa še super super kosilo in pa pospravljanje prostorov. Starši so se medtem zabavali s kvizom.

Vikend stega je minil prehitro. A vseeno nam ostajajo dogodki, ki ne bodo šli v pozabo. Super sonček, prostor, hrana, super voditelji in pa najbolj super: MI, zaradi katerih se je vse skupaj dogajalo!!
Fotogalerija
10 slik
Slike iz vikenda stega
Slike iz vikenda stega
Slike iz vikenda stega
Slike iz vikenda stega
+7

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.