Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

SKVO Starih maharjev kopal korenine....

Andrej Gruden 05.03.2006
V pripravi na tabor voditeljev Glej daleč, smo si voditelji Starih maharjev izbrali korenino Prvi tabor. V želji, da bi to korenino kar najbolje spoznali, smo si v soboto, 4. marca 2006 rezervirali za SKVO dan.
No pa je treba spet pisat!!! No pa je treba spet pisat!!! (Avtor: Andrej Gruden)
Sobotno druženje članov SKVO-ja bilo poleg kopanja po korenini prvega tabora namenjeno tudi obnavljanju skavtskih vescin in praznovanju.

Srečanje smo pričeli z duhovno mislijo, ki nam je dala spodbude za izzive celega dne. Nato smo razdeljeni v dve skupini spoznavali in se pogovarjali o prvem skavtskem taboru na otoku Brownsea.
Sledilo je srečanje s skavtom Petrom in obnavljanje, utrjevanje in praktična uporaba znanja o vozlih. Skavt Peter nam je med drugim dal tudi nalogo, da v peteih stavkih opišemo bistvo skavtskih zakonov. Na njemu podoben način smo to tudi storili :» Skavt je jako ponosen, če mu kdo zaupa tako kot če ima prijatelja, ki jih šteje za brate. Plemenito izpolnuje svoje dolžnosti in ne misli slabega. Vse uboga, tudi Boga, vedno žvižga kadar kaj ušpiči, se vsak dan dvakrat skopa, in vedno v naravi pobira smeti.«

Pred poznim popoldanskim kosilom, ki so nam ga je pripravla mama nase Dialekične pume smo opravili se kratko služenje in sprostili svojo umetniško žilico v ustvarjalni delavnici.

Sobotno druženje smo zaključili v Ljubljani ob bowlingu in sladoledu.
Fotogalerija
11 slik
No pa je treba spet pisat!!!
No pa še kaj naredimo
A bodo se podrli vsi keglji? al ne?
Nov pristop k sesanju
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.