Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

In zmagovalec natečaja za naj fotografijo je... ?

Viktor Hochtl, PR, pisarna ZSKSS 30.11.2016
Tisti, ki redno spremljate facebook profil Skavtinje in skavti ali skavtske novičke ste gotovo zasledili naš natečaj za najboljšo fotografijo skavtskega leta 2015/2016. Prejeli smo 12 fotografij iz najrazličnejših dogodkov, taborov in aktivnosti. Ampak na koncu smo lahko izbrali le 3 najboljše.

Kljub temu, da je lahko vsak posameznik poslal več kot eno fotografijo, smo se odločili, da bo vsak posameznik lahko zasedel samo eno mesto. Pri izbiri smo na prvem mestu upoštevali seveda motiv. Upoštevali smo kompozicijo in vsebino fotografije kot tudi kvaliteto izvedbe (velikost, barve, kontrasti, itd.). Priznamo pa, da nam je vsebina bila na prvem mestu.

Najbolj nas je prepričal Anže Štrukelj s prizorom tabora pod zvezdnim nebom. Fotografiji praktično nič ne manjka. Nebo, gore, tabor, ogenj, križ… Slika zajame celotno bistvo skavtstva v enem prečudovitem prizoru. 

 

(Avtor: Anže Štrukelj)

Drugouvrščena Lea Benčina nas je prepričala s preprosto fotografijo, ki za nas predstavlja skavtsko igrivost in norčavost.

(Avtor: Lea Benčina)


Tretjeuvrščena Eva Poteko nam je poslala čudovit jutranju prizor. V svitu vidimo obrise skavtov, ki gredo dogodivščinam naproti.

(Avtor: Eva Poteko)


Vsem zmagovalcem čestitamo in spodbujamo, da dalje fotografirajo in pošiljajo fotografije bodisi v pisarno ZSKSS za arhiv ali Skavtiču za objavo v foto utrinkih.

Fotogalerija
3 slike

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.