Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Dobrodošli v deželi gozdov ali DSV IV Kočevski rog

1
Katarina Bevc 02.04.2009
Se bo kdo ustrašil rjavega medveda? To smo se spraševali teden dni pred začetkom DSV IV v Kočevskem rogu. Ampak tisto sobotno jutro ni bilo o medvedu ne duha ne sluha, pač pa je čez noč zapadel sneg in smo se ustrašili mi.
DSV IV Kočevski rog DSV IV Kočevski rog (Avtor: Mateja Jakše, Marko Možina, Andraž Repanšek)
Kaj pa če nobenega ne bo? Kaj če bodo zamudili več kot 10 min? Na srečo so bili skoraj vsi točni, zbralo pa se nas je kar nekaj čez 60 voditeljev. Ta številka se je do nedelje zmanjšala na polovico-mogoče pa je strah pred medvedom le prispeval svoje:).
V dveh dneh smo spoznali Judito, Mojzesa in Pavla, postavili ogromen bivak in nekateri celo prenočili v njem, izolirali DNK iz banane, meditirali v namišljenem gozdu, spoznali suho robo, iskali nove ideje in izzive. Imenovani so bili tudi novi voditelji veje IV, ki so za popotnico dobili leseno kuhalnico. Praznovali smo v družbi prav posebnega benda, nato pa smo se posladkali še s kompotom. Lačni seveda nismo bili nikoli - mislim, da tako dobro že dolgo nismo jedli. Dogodile so se še mnoge stvari, a o tem naj raje spregovorijo slike. Lahko dodam le to, da v državnem vodstu že komaj čakamo naslednje državno srečanje voditeljev IV!

Državno vodstvo veje IV
Fotogalerija
88 slik
DSV IV Kočevski rog
DSV IV Kočevski rog
DSV IV Kočevski rog
DSV IV Kočevski rog
+85

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.