Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Zmagovalec MB regije na taboru Glej daleč

Katja Bučar, načelnica MB regije 07.08.2006
Na taboru Glej daleč smo v okviru sobotne tržnice izvedli na stojnici MB regije tudi nagradno žrebanje. Pravilno vas je odgovorilo kar nekaj - vendar je sreča bila nakonjena samo enemu.... Na tržnici Glej daleč smo v soboto predstavili tudi Mariborsko regijo. Veliko se vas je ustavilo pri naši mizi - prijetno smo poklepetali, odgovorili na kakšno vprašanje - malce smo vas okrepili z domačo krajnsko klobaso in kruhom ter koščki čokolade... naše dogajanje pa je popestrilo tudi nagradno vprašanje, ki se je glasilo: "Koliko stegov in skavtskih skupin ima MB regija?! Kar nekaj pogumnih vas je pravilno odgovorilo - to je 23. :) Sreča je tokrat bila namenjena samo enemu, ki bo po pošti prejel lepo lepo nagrado.
Nagrajenec je Pavle MENIČ iz NOVEGA MESTA 1! Pavle še 1x čestitamo - in upamo, da boš vesel naše nagrade, ki bo priromala v tvoj nabiralnik in katero bo dostavil naš Čil! :)

Vsem, ki pa niste imeli sreče pa sporočamo, da je važno sodelovati in ne zmagati..sicer pa MB regija preseneča - nikoli ne veste kje se pojavimo in postavimo kakšno nagradno vprašanje! :)

Vse dobro in razveseljujete ljudi okoli sebe!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.