Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Zbiralna akcija že poteka!

Marjeta Kos, TOV 21.01.2008
Nekateri stegi že vneto zbirajo, drugi se pripravljajo na to, tretji šele razmišljajo o tem … Tudi dogovori tropa za okoljsko vzgojo (TOV) še potekajo, konkretne informacije so (zaenkrat) na voljo le kontaktnim osebam.
(Avtor: Marjeta Kos)
Stege, ki še niste določili kontaktne osebe, naprošamo, da to storijo čim prej in nam sporočijo!

Zbira se papir, karton, kovine (jeklo, bron, medenina, aluminij, baker, medenina, cink, svinec, krom, prokrom …), plastiko (plastenke in folijo), steklo in morda še kaj (odrabljene mobilne telefone ipd.).

Da pa ne bomo skrbeli le zase … Plastične zamaške še zmeraj zbiramo za pomoč pri nakupu invalidskega vozička gimnazijcu iz Ljubljane (več: dani.kordes@volja.net), z zbiranjem praznih kartuš tiskalnikov in faksov pa lahko prispevate k delovanju društva Rdeči noski. Rdeči noski bodo dobili več, kot bi vi, če bi zbirali zase. Odločitev je seveda vaša. Več: http://www.rdecinoski.org/default.asp?Id=52)!

V primeru nejasnosti vam priporočamo, da si (preden sprašujete) preberete članek http://jamboree.skavt.net/info/zbiranje_odpadnih_materialov, nato pa le pišite na tov-list@skavt.net, marjeta.kos@skavt.net ali kličite na 040/667-335 (Marjeta).

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.