Dogodek

… in pridi na Srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic, ki bo potekalo 24. in 25. septembra 2011.

Srečanje slovenskih popotnikov in popotnic

pred 4656 dnevi
Začetek: 23.09.2011 ob 22:00
Zaključek: 24.09.2011 ob 22:00

Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Vseslovensko srečanje popotnikov in popotnic - Daj (v)se od sebe…

2
Trop za pripravo srečanja vseh slovenskih popotnikov in popotnic 22.03.2011
… in pridi na Srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic, ki bo potekalo 24. in 25. septembra 2011. A ne pozabi z aktivnostmi pričeti že danes...
… in pridi na Srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic, ki bo potekalo 24. in 25. septembra 2011. … in pridi na Srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic, ki bo potekalo 24. in 25. septembra 2011. (Avtor: Trop za pripravo srečanja vseh slovenskih popotnikov in popotnic)

Bodi tudi ti del vseslovenskega dogodka, s katerim bomo v veji PP obeležili zaključek triletnega vzgojnega namena. Ta nas v letošnjem letu nagovarja, naj dejavno odgovorimo na zaznane potrebe v okolici. Prav gotovo ste v svojem domačem kraju že spoznali, kje in kako lahko spreminjate svet na bolje. Zdaj je potrebno le pljuniti v roke…

Vsak klan načrtuje in v svoji okolici izvede aktivnost, ki bo okrepila čut do sočloveka in/ali do narave. Izpeljano aktivnost tudi multimedijsko dokumentirajte (fotografije, video, razstava, animacija…). Delček teh predstavitev si bomo skupaj ogledali na septembrskem srečanju vseh popotnikov in popotnic.

Pri pripravi in izdelavi multimedijskih izdelkov vam bodo prav gotovo v veliko pomoč multimedijske delavnice, ki jih bo v prihodnjih dneh izvedla Socialna akademija v petih slovenskih mestih: v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu in Novi Gorici.

Kaj pa tvoj klan? Ste že opazili, kjer vas okolica najbolj potrebuje? Ste pomagali starejšim, svojim vrstnikom, mlajšim? Ste naredili kaj koristnega za okolje? Ste organizirali v svojem kraju kakšno poučno aktivnost? Ali pa imate podobne aktivnosti še namen izvesti v prihodnjih mesecih?

Aktivnost, ki ste jo že ali pa jo še boste izvedli, prijavite do 10. aprila na jana.hozjan@skavt.net ali na emanuel.vidmar@skavt.net.

Zadeva je torej čisto preprosta ali ponovitev v 5 korakih:

1. Klan prijavi aktivnost
2. Klan izvede aktivnost
3. Klan multimedijsko dokumentira aktivnost
4. Klan se prijavi na srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic
5. Klan se septembra udeleži srečanja slovenskih popotnikov in popotnic
 

Fotogalerija
7 slik
… in pridi na Srečanje vseh slovenskih popotnikov in popotnic, ki bo potekalo 24. in 25. septembra 2011.
Iščejo se....popotniki in popotnice
Išče se...noro dober klan
Iščejo se... navdušeni skavti
+4

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.