Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

Vikend prenovljene Ekipe SkavtNET

Tvoja Ekipa SkavtNET 02.03.2009
Ta vikend smo se v Bohinju na načrtovalno-spoznavnem vikendu sestali člani prenovljene [url=http://www.skavt.net/t/info/skavtnet]Ekipe SkavtNET-a[/url]. Poleg kvalitetnega druženja smo sprejeli tudi nekaj pomembnih odločitev.
Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009 Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009 (Avtor: Aleš Čerin)
Začeli smo v soboto, ki je bila namenjena medsebojnemu spoznavanju. Izkoristili smo lepo naravo v okolici Bohinjskega jezera za krajši izlet, popoldne pa smo preizkusili tudi kako dobri smo v plavanju (pa ne v jezeru, da ne bo pomote:). Dan smo zaključili na klasičen skavtski način - s kitaro v roki in pesmijo na ustnicah.

V nedeljo smo se prebudili v lep sončen dan, a smo se kljub temu posvetili načrtovanju. Preverili smo prejšnje koledarsko leto in naredili delen načrt za leto 2009. Izdelali smo cilje za področja, na katerih kot Zavod SkavtNET delujemo (razvoj, sistemska administracija, podpora uporabnikom, promocija, vsebina in program, tajništvo in administracija), določili termin rednih mesečnih srečanj, imenovali predstavnike v svet [url=http://zavod.skavt.net/]Zavoda SkavtNET[/url] in odločili še o nekaterih tekočih zadevah.

Delovno in produktivno, skratka. Motivacijo in zagon, ki smo ju zbrali na vikendu pa boste kmalu občutili tudi naši uporabniki. Več pa raje ne izdamo, da ne pokvarimo presenečenja.

Se beremo!

p.s. Zahvaljujemo se Aljažu Ogrinu in njegovi družini, ki so nam v zadnjem trenutku priskočili na pomoč z iskanjem strehe nad glavo za čas vikenda Ekipe :)

p.p.s. Še vedno smo v iskanju novih talentov na področju programiranja, oblikovanja, podpore uporabnikom, sistemske administracije ... [url=mailto:matej@skavt.net]Piši nam[/url], če si pripravljen pomagati!
Fotogalerija
7 slik
Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009
Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009
Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009
Vikend Ekipe SkavtNET - Bohinj 2009
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.