Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

V taborih danes opisanih 50% hiš - nagradno žrebanje

ekipa tabori.skavt.net 15.02.2006
Danes je bila na tabori.skavt.net opisana 77. hiša od 154, ki so bile predvpisane. To je točno 50% hiš. Da bi vas še bolj spodbudili k opisovanju hiš, bo avtor vsakega nadaljnega desetega opisa hiše dobil tudi posebno nagrado.
(Avtor: )
Naj vas obenem še enkrat spomnimo, da bodo tudi vse vrnjene ankete sodelovale v nagradnem žrebanju, ki se bo zgodilo na spomladanskem svetu Združenja, 11.03.2006. Fond nagrad je skavtsko bogat - glavna nagrade vikend paketi!

Nagrajeni pa bodo tudi trije stegi, ki bodo skupno vrnili največ anket. V tekmi ni še nič odločenega, lahko pa vam namignemo, da si trenutno 3. mesto delijo stegi Maribor 1, Ptuj 1 in Koroška 1, z nekaj poslanimi anketami pa lahko v tekmo za zmago poseže še tako rekoč vsak steg.

Veljajo tako ankete za hiše in taborne prostore kot za poti potovalnih taborov (najdete jih na tabori.skavt.net), vrnjene do sveta Združenja.

01.03.2006 bomo iz taborov pobrisali vse preostale pred-vpisane hiše, to je hiše brez opisov. Da ne bi torej ostali brez polovice hiš, vas vljudno prosimo, da si na zimovanjih vzamete 5 minut svojega dragocenega časa in izpolnete anketo. Izpolnite jo tudi, če ste prepričani, da je hiša že na taborih, saj v nagradnem žrebanju in tekmi sodelujejo enakovredno!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.