Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

Taborna šola Življenja v naravi

Trop za TŠ Življenja v naravi 22.06.2007
Taborna šola Življenja v naravi je nastala kot odgovor na pomanjkanje tehničnega znanja v ZSKSS. Je nova taborna šola, ki se bo letos izvajala prvič.
Slike za TŠ Slike za TŠ (Avtor: Toma)
V sodelovanju s poverjeništvom za usposabljanje jo pripravlja trop za veščine, ki ga sestavljajo trenerji iz različnih področij. Naša vizija je, da TŠ Življenja v naravi postane del formalnega izobraževanja v ZSKSS.

TŠ Življenja v naravi je namenjena popotnicam in popotnikom od 16. leta naprej ter voditeljicam in voditeljem. Primerna je za vse, ki bi želeli izpopolniti svoje znanje iz različnih področij, število mest pa je seveda omejeno. Pomembno je, da so udeleženci motivirani in jih tematika zanima. Na koncu sledi preverjanje naučenega preko praktičnega preizkusa, pričakuje pa se, da udeleženci posredujejo znanje naprej v svojih skavtskih skupinah.

Odvijala se bo med 7. in 12. avgustom na najprimernejšem kraju - pri Skavtskem domu v Kočevsekemu rogu. Prispevek udeleženca je skavtski duh in 30 evrov.

Kmalu bo zaživela stran, kjer bodo zbrane vse informacije v zvezi s to taborno šolo.

Dokler pa strani še ni (kjer bi dobili prijavnico in ostala navodila), lahko zainteresirani pošljete e-mail na vescine@skavt.net ali še bolje, rešite anketo na http://vescine.skavt.net . Nato vam bomo poslali še dokumente Info, Teme in Prijavnico (za vse to lahko prosite tudi svojega voditelja, ki je vse to že dobil).

Vidimo se torej avgusta, ter spremljajte obvestila na SkavtNetu!
Fotogalerija
15 slik
Slike za TŠ
Luka, ponosen na ogenj v bivaku :-).
Slike za TŠ
Postavljanje bivaka.
+12

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.