Zažiga

19 Zažgi

Prenesi v

Taborna šola Združenja uspešno po novi shemi

Matej Černetič 05.12.2007
Dva vikenda zapored so udeleženci TŠ Združenja spoznavali menedžerske veščine za vodenje stegov in ZSKSS ter se ob tem predajali skavtskometodnim užitkom.
Utrinki s TŠZ 2007 Utrinki s TŠZ 2007 (Avtor: Matej Černetič)
Zadnji novembrski in prvi decembrski vikend je v Šmihelu nad Mozirjem potekala Taborna šola Združenja. Sledeč liku Davida in Savla, so udeleženci spoznavali veščine vodenja, timskega dela in motiviranja. Strateško in projektno so načrtovali, spoznavali delovanje ZSKSS ter na novo vzpostavljeno vlogo mentorja v ZSKSS. Pogovarjali so se najrazličnejših težavah vodenja stega, SKVO-ja in tropov.

Ob tem pa so bili deležni še vrhunskih kulinaričnih pogruntavščin tehničnih. Kljub temu niso pozabili na pristno skavtsko metodo, saj so si privoščili tudi na ognju pečene piške in zalezovalski nočni izziv. Glede na številne zastavljene projekte voditelja si lahko že kmalu obetamo ducat ali dva novih imenovanih skavtskih voditeljev.

Taborna šola je potekala že po novi shemi usposabljanja, zato je drugi del potekal ločeno za modula stegovodja in organizacija. Ob zadovoljnih in navdušenih odhajajočih udeležencih lahko zapišemo, da ob manjših popravkih čaka novo shemo še veliko uspešnih tabornih šol.

Več fotografskih utrinkov s taborne šole je na ogled prek naslednje povezave:
http://brezovica1.skavt.net/mcerneti/TSZ07/page_01.htm

Fotogalerija
17 slik
Utrinki s TŠZ 2007
Utrinki s TŠZ 2007
Utrinki s TŠZ 2007
Utrinki s TŠZ 2007
+14

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.