Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Spletna stran Častnega razsodišča

Vinko, Marjana, Jerica 07.04.2012
Kdo? Kaj? Zakaj? Kje? Odklikaj na cr.skavt.net in poglej!
Častno razsodišče (Avtor: )

ČR je okrajšava za Častno razsodišče, ki je disciplinski organ ZSKSS. Na kratko bi lahko rekli, da je to organ, ki reagira, ko pride med člani Združenja do kakšne kršitve, ki jo nekdo prijavi. Takrat Častno razsodišče razišče situacijo in ugotovi ali je do kršitve tudi resnično prišlo. V tem primeru kršitelju naloži primerno sankcijo.

No, to je bil odgovor na vprašanje kdo. Gremo naprej… Kaj?
Sedanji člani Častnega razsodišča smo se odločili, da postavimo svojo spletno stran, dom častnega  razsodišča na spletu. Kraj, kjer lahko vsak skavt najde naš kontakt ter vidi dokumente, ki so posledica našega dela (to so razsodbe in letna poročila) ter tiste dokumente, ki urejajo, kako moramo delati (pravilnik o častnem razsodišču in disciplinskem postopku). Če kdo hoče prijaviti kršitev, lahko na spletni strani najde obrazec za prijavo. Da pa ni vse preveč monotono, objavljamo še novičke o naših srečanjih, druženju in posebnih dogodkih. Nekaj prostor smo namenili tudi vam. To je prostor za vprašanja in pobude, kjer bomo veseli vsakega vašega napisanega stavka.

In kaj nas je spodbudilo k postavitvi spletne strani? Dejstvo, da želimo biti dostopni, da želimo, da nas vsak, kdor išče, najde. No, pa da niti ni treba preveč iskati. In da veste, da pridno delamo. Kaj, pa si lahko na spletni strani preberete.

In seveda, kje nas najdete? Točno na tem naslovu: cr.skavt.net. Pridite na obisk, veseli vas bomo.

Fotogalerija
2 sliki
Častno razsodišče
Baden Powell

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.