Dogodek

Smrtonosno vozilo 2009

pred 5586 dnevi
Začetek: 28.03.2009 ob 08:00
Zaključek: 29.03.2009 ob 07:59

Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

SMRTONOSNO VOZILO 2009

Benjamin Lah 27.01.2009
Komendski klanovci spet pripravljajo smrtonosen, divji in nevaren spust ... z doma narejenim/prirejenim vozilom, na smrtonosen nožni pogon ... po progi, ki je že na robu samomorilnosti, v Tunjicah ... 28. marca 2009 s pričetkom ob 9. uri zjutraj.
(Avtor: )
Z dobrim namenom obveščamo vse inženirje-razvijalce, voznike-kaskaderje, menedžerje-oglaševalce, zdravnike-kirurge, navijače, varnostnike, mehanike, novinarje in vse ostale, da bo komendski klan Farovških zajcev 28. marca letos spet organizirali najbolj smrtonosno tekmovanje z vozili v našem kraku galaksije.

Za vse tiste, ki še ne veste, to ni le dirkanje z vozili domače izdelave, ampak celostna preizkušnja za celotno ekipo, ki zajema poleg obvladovanja velikih hitrosti tudi dobro načrtovanje, še boljšo izdelavo, promocijo, pa tudi telesno in duševno kondicijo celotne ekipe.
Lanskoletno razdejanje si lahko ogledate na:

http://www.youtube.com/watch?v=fsh7clnL4DM

Za vse tiste, ki točno veste, za kaj se gre, pa toplo priporočamo, da skrbno načrtujejo lahko, vzdržljivo vozilo s kar najmanjsim koeficientom zračnega upora in kotalnega trenja, s kar se da dobro vodljivostjo, bočno stabilnostjo in dobrimi zavorami pa tudi splošno dobro varnostjo.

Vozniki se že začnite usposabljati za velike hitrosti na stimulatorjih (npr. letalski za začetek), odgovorni za zunanji vtis naj pripravijo dobro, psihološko učinkovito reklamo, kar tudi šteje k rezultatu. Vabljeni so tudi navijači, vendar morajo striktno upoštevati varnostne napotke organizatorjev.

Vse kar še potrebujete, je napisano jasno in ne preveč nevarno na http://smrtonosno-vozilo.skavt.net

FAROVŠKI ZAJCI

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.