Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Ribiči veje IV zbrani na Primorskem

Ana Grahor, državno vodstvo veje IV 18.03.2013
16. in 17. marca 2013 je potekalo spomladansko srečanje voditeljev. Tokrat smo jo mahnili v Ajdovščino z vprašanjem, kako pa mi lovimo?
DSV IV (Avtor: Gašper Potočnik)

Najprej smo se posvetili načinu našega lovljenja. Pri skavtih in v veji IV delamo to predvsem z učenjem skavtskega znanja. Zato so v dopoldanskem času potekale delavnice, ki so nam jih pomagali pripraviti inštruktorji ŽvN. Ponovili smo osnove in se dobili tudi idejo ali dve, kako to skavtsko znanje predajati tudi našim skavtom.

Kdo so sploh te naše ribe in s kakšnimi problemi se pri lovljenju srečujemo, smo se spraševali z gostom, psihoterapevtom g. Bogdanom Žoržem.

Da nismo ostajali le pri teoriji, smo se tudi sami preizkusili pri lovljenju pravih rib in si s pomočjo skavtskega znanja pripravili okusno ribjo večerjo.

Za razmislek o tem, kakšen sem sam kot voditelj in kje so moje pomanjkljivosti pa je bil čas med križevim potom, ki smo ga zaključili v bližnji cerkvici.

Kako se je vse skupaj začelo in kaj skušamo doseči z našimi vabami oz. ribami, smo si ob zaključku večera v spomin priklicali z ogledom dokumentarnega filma o skavtskem ustanovitelju.

V nedeljo smo v našo ribiško družino imenovanih voditeljev veje IV sprejeli nekaj novih članov.To so Sara Jaklič, Žiga Cukor, Barbara Bizjak, Katja Leben, Petra Krašovec, Uroš Mehle, Miha Šavli, Matija Primožič, Uršula Mavrič, Marko Lazič, Domen Jurkovič in Jan Rataj. 

Čestitamo in želimo uspešne voditeljske korake tudi v prihodnosti!

Fotogalerija
56 slik
DSV IV
DSV IV
DSV IV
DSV IV
+53

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.