Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Razpis za delovno mesto

Sabina Rupnik Suhadolnik 17.09.2019
Izvršni odbor objavlja razpis za prosto delovno mesto programski vodja pisarne.
(Avtor: )

Izvršni odbor Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov razpisuje delovno mesto PROGRAMSKI VODJA PISARNE za 1 leto  z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.


Osnovni pogoji:
- VII. ali višja stopnja izobrazbe (univerzitetni program oz. 2. bolonjska stopnja),
- aktivno znanje angleškega jezika,
- poznavanje poslanstva ZSKSS,
- osnovno računalniško znanje (MS Office, e-pošta, internet),
- najmanj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu.

Področja dela:
1) KOORDINACIJA STROKOVNE SLUŽBE (3-6 zaposlenih): pregled nad delom zaposlenih; razporejanje dela v pisarni; skrb za povezavo med strokovno službo in izvršnim odborom.
2) VSEBINSKA IN TEHNIČNA PODPORA IZVRŠNEMU ODBORU in ORGANOM ZSKSS: spremljanje dela izvršnega odbora in podpora poverjeništvom; koordinacija izdaje gradiv; pomoč pri pripravi in izvedbi dogodkov; skrb za svetovanje in informiranje članov ZSKSS.
3) PRIDOBIVANJE SREDSTEV NA RAZPISIH: pregled nad nacionalnimi in evropskimi razpisi,  koordinacija prijav in poročanja.
4) PRAVNE ZADEVE: skrb za poslovanje društva v skladu z veljavno zakonodajo ter priprava pravnih aktov in listin ZSKSS.
5) ODNOSI Z DRUGIMI ORGANIZACIJAMI in ODNOSI Z JAVNOSTMI: spremljanje področja in sodelovanje z drugimi organizacijami, udeležba na dogodkih, odzivanje na aktualne zadeve.
6) SPLOŠNE NALOGE: svetovanje in tehnična podpora uporabnikom; občasno pokrivanje uradnih ur in obratovanja interne trgovine; arhiviranje dokumentov in shranjevanje podatkov.
7) DRUGE NALOGE, KI JIH DOLOČI IZVRŠNI ODBOR ZSKSS

Delo predvidoma poteka v dopoldanskem času z občasnim popoldanskim ali večernim delom ter delom ob koncu tedna. Delo se  opravlja v prostorih ZSKSS in občasno na terenu. 

Zaposlitev bo sklenjena za 1 leto za polni delovni čas 40 ur tedensko s poskusno dobo 3 mesece. Nastop dela 1. 10. 2019 ali po dogovoru.

Vloga naj zajema pomembnejše izkušnje, povezane s področjem dela.  Skupaj z življenjepisom jo pošljite do 18. septembra 2019 (do 24.00) na sabina.rupnik@skavt.net s pripisom »Razpis za delovno mesto programski vodja pisarne«.  Najustreznejši kandidati bodo povabljeni na razgovor.

Izvršni odbor si pridržuje pravico, da na razpisu ne izbere nobenega kandidata.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.