Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Prijave za Knežjo zmrzljivko 2006 se iztekajo

Gregor Vrečar 02.01.2006
Knežja zmrzljivka je že čisto pred vrati... Prijaviti se je še mogoče do sobote, 7. 1. 2006. Vse potrebne informacije najdete na strani [url=http://celje1.skavt.net]http://celje1.skavt.net[/url]. Prijavite se preko elektronskega obrazca.
Knežja zmrzljivka Knežja zmrzljivka (Avtor: )
Kaj je Knežja zmrzljivka? Knežji steg Celje 1 se je odločil organizirati pravo sneženo skavtsko zabavo! Ker tudi mi želimo v naslednjih treh letih čim bolj ozavestiti naše »korenine« (skavtske, katoliške in narodne) smo se odločili, da jih bomo najprej z Vašo pomočjo simbolično vklesali v sneg in led.

Vse potrebne informacije najdete na strani [url=http://celje1.skavt.net]http://celje1.skavt.net[/url], če imate kakšna dodatna vprašanja, pa jih pošljite na naslov [url=mailto:gregor.vrecar@skavt.net]gregor.vrecar@skavt.net[/url]. Prijaviti se je še mogoče do sobote, 7. 1. 2006 (časa je še dobre štiri dni) kar preko elektronskega obrazca na prej omenjeni strani. Čas neusmiljeno teče dalje in se približuje soboti oz. nedelji. Zdej pa: čop, čop... in se vidmo 21.1.06 v Celju.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.