Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Prijave na Jamboree v polnem teku!

Matej Balantič 27.12.2007
Prijave na Jamboree 2008 so že v polnem teku! Steg ima čas le do 1. februarja da prijavi svoje člane na ta največji dogodek v zgodovini ZSKSS! Objavljamo tudi dodatna pojasnila glede prijav.
Utrinki s TŠZ 2007 Utrinki s TŠZ 2007 (Avtor: Matej Černetič)
Na naš kontaktni naslov jamboree@skavt.net smo prejeli nekaj vprašanj, ki se tičejo prijavljanja na Jamboree 2008. Da bi razbili dvome še enkrat povzemamo postopek prijav.

Spodnji postopek velja za REDNE PRIJAVE UDELEŽENCEV. Prijave za osebje se bodo pričele v začetku februarja, takrat bomo tudi objavili izčrpenjša navodila.


1. Stegovodja je na dom prejel kuverto z uporabniškim imenom in geslom za prijavo na Jamboree.

2. V stegu voditelji poizvejo, kdo se bo prijavil na Jamboree:
- zapišejo njihova imena, priimke in veje
- poberejo 20 EUR rezervacije na osebo
- prijavnic v tej fazi NI (!)

2. Stegovodja se odpravi na spletno stran http://jamboree.skavt.net/eprijava , kjer s pomočjo uporabniškega imena in gesla vstopi v spletno aplikacijo za prijavo. Tam vpiše imena in priimke vseh prijavljenih članov in voditeljev.

3. Prijavo elektronsko odda. Po oddaji plača rezervacije za vse člane hkrati s prenakazilom na sklic Jamboreeja. Prijava je veljavna šele ob vplačilu rezervacij. Skrajni rok je 1. februar 2008.

4. Ob zaključku prijav, 1. februarja, bomo v delu spletne strani, ki je dostopen zgolj voditeljem, objavili pismo za starše prijavljenih, kjer bo vključena tudi prijavnica na tabor. Starši prijavnico vrnejo VODITELJEM, ti pa jih zberejo in izročujo STEGOVODJI.

4. Do 1. maja steg v enem kosu plača preostanek tabornine ( celotna tabornina, minus plačana rezervacija) za vse svoje člane. Ob plačilu tabornine stegovodja na ZSKSS pošlje podpisane prijavnice za vse prijavljene člane. Udeležba na taboru brez podpisane prijavnice NI MOŽNA.

Podrobnejše informacije glede rednih prijav najdete tu:
http://jamboree.skavt.net/prijave/redne

O naknadni prijavi:
http://jamboree.skavt.net/prijave/naknadne

O tabornini:
http://jamboree.skavt.net/prijave/tabornina

O odpovedi prijav:
http://jamboree.skavt.net/prijave/odpoved


Če se ti kljub vsemu nas kontaktiraj:
http://jamboree.skavt.net/kontakt

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.