Dogodek

Prva pomoč

Tečaj prve pomoči

pred 4737 dnevi
Začetek: 01.07.2011 ob 16:00
Zaključek: 02.07.2011 ob 15:59

Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Pred tabori na tečaj skavtske prve pomoči

1
steg Vrhnika 1 23.06.2011
Steg Vrhnika 1 v sodelovanju z dvema prostovljkama - zdravnicama (z licenco za predavanje prve pomoči) v času pred skavtskimi tabori organizira skavtski TEČAJ PRVE POMOČI.
Prva pomoč Prva pomoč (Avtor: www.sxc.hu)

Sredi lepe taborne jase, par prijateljev kuha kosilo, nabiraš drva, poslušaš ptičke. V daljavi slišiš pesem sekire in žage. Zamišljenost preseka krik: "Aaaaaa! Na pomoč!!!"

Otrpneš. Stečeš pogledat, kaj se je zgodilo. Strgana koža, kri, ... Grdo. Kaj narediš? Postaneš paničen? Začne se kričanje.

Kaj narediš? Ne veš? Tudi jaz ne vem, bom pa. Želiš vedeti tudi ti?

STEG VRHNIKA 1 v sodelovanju z dvema prostovljkama - zdravnicama (z licenco za predavanje prve pomoči) - organizira skavtski TEČAJ PRVE POMOČI.

Pozornost bomo namenili predvsem neljubim dogodkom, ki se lahko zgodijo na naših taborih. Seveda upamo, da se ne bodo, toda skavt je vedno pripravljen! Obnovili in nadgradili bomo znanje prve pomoči - razni zlomi, krvavitve, oživljanje, piki, imobilizacija in še in še...

Tečaj je v prvi vrsti namenjen voditeljem, ki bodo letos vodili kakšnega od taborov. Seveda so dobrodošli tudi PP na služenju in ostali (bodoči) voditelji.

Prijave sprejemamo do 28. junija. Obvestilo o sprejetju ali zavrnitvi boste prejeli 29. junija na vaš mail, ki ga boste navedli v prijavnici.

Tečaj bo potekal 1. julija ob 18.00 v Cukaletovi dvorani na Vrhniki (prostori župnije Vrhnika). (Naslov: Voljčeva cesta 21, 1360 Vrhnika, poleg župnijske cerkve)
Tečaj bo potekal približno 2 do 3 ure. Prispevek za pokritje nastalih stroškov je simboličnih 5 eur na osebo.

PRIJAVNICA (klikni)

Bodi odgovoren!

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.