Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Podaljšujemo prijave za osebje!

Trop za pripravo Jamboreeja 06.04.2008
Na kratko: prijave za osebje za Jamboree 2008 podaljšujemo do 1. maja 2008 do 22. ure. Če se prijaviš do takrat, boš letošnje poletje užival(a) v družbi nekaj tisoč slovenskih skavtov. Na dolgo -> v podaljšani novici ->
Jamboree / ambientacijske fotke Jamboree / ambientacijske fotke (Avtor: Gašper Furman)
Če te ne zanima, preberi samo zadnji odstavek:

Najbrž se sprašuješ, o kateri Francki govorim, zato najprej o tem. V srednji šoli so me posiljevali z branjem knjig, ki jih najbrž ne bi nikoli vzel s police. In tako mi pod roke pride tista prava, oldskul slovenska literatura, skorajda biblija slovenske proze – Na klancu. Cankarjeva, čigava pa. Zanimivo, da si nobenega poglavja katere koli knjige, ki sem jo prebral (in ne, nista bili samo dve) nisem tako zapomnil kot Franckinega teka za vozom. Itak, njegova mama je zamudila voz in potem tekla kot utrgana ter si vmes parkrat potolkla kolena, Cankar pa je tistih nekaj minut raztegnil v celo staro zavezo njegovega življenja.

Ok, torej midva s Francko. Pozna je bila. Zamujala je. Podobno kot jaz, ko vedno vse delam v zadnji minuti. In večkrat 'tečem za vozom', ko je ta že odpeljal. Še dobro, da imam okoli sebe dobre ljudi, ki včasih upočasnijo voz, da s potolčenimi koleni skočim nanj in se odpeljem …In kaj ima to veze z osebjem na Jamboreeju? Prijave za osebje potekajo kot Franckin tek za vozom. V zadnjem trenutku. Ampak smo veseli, da vas je že več kot 200, ki vam je uspelo skočiti na voz naše skupne poletne dogodivščine. In ker je precejšnje zanimanje, omogočamo tudi tistim, ki se še niste uspeli prijaviti, da to storite do 1. maja 2008. Torej, pohiti in se prijavi ter izkoristi eno ali več ugodnosti, ki ti jih nudimo samo še do 1. maja:

- počitnice, kakršne lahko z lupo iščeš po vsem Jadranu, Grčiji ali Španiji,

- vse najbolj ljubke skavtinje na enem mestu,

- vsi najbolj postavni skavti na enem mestu,

- taborne zgradbe, o kakršnih samo sanjaš,

- največja skavtska zabava vseh časov,

- vse to ta pičlih nekaj deset evrov (za toliko se z vlakom komaj do morja pripelješ).Zadnji odstavek:

Na kratko: prijave za osebje za Jamboree 2008 podaljšujemo do 1. maja 2008 do 22. ure. Če se prijaviš do takrat, boš letošnje poletje užival(a) v družbi nekaj tisoč slovenskih skavtov. Torej, [URL=http://jamboree.skavt.net/osebje]prijavi se tukaj[/url] in postani del najboljšega osebja na Jamboree 2008.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.