Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

Po Mali šoli življenja v džungli...

Mama Rakša 12.02.2008
"Priden volčič jaz postati si želim in spoštovati obljubo vseh volkov. Prijazen in bolj vljuden z vsemi vedno bom in dobra dela rad delal bom."
vse sorte =) vse sorte =) (Avtor: vsi)
Že v sredo, 6. februarja se je SVOD odpravil v Šmihel nad Mozirjem. Ta dan smo se spoznavali in ustvarili super klimo. V četrtek pa so prišli udeleženci in stvar se je začela. Tik pred začetkom pa smo bili vsi malo živčni.

Volčiče sta sprejela Akela in kača Kaja ter jih popeljala v čudoviti svet džungle. Z zavezanimi očmi so se odpravili proti brlogu Mame Rakše in Očeta volka. Na poti so jih spremljali naravni džungelski glasovi in prepreke. Zvečer smo se vsi odpravili na pravo skalo posveta, kjer so bili mladiči sprejeti v krdelo.

V petek se je dan začel z lovom, nadaljeval pa z delavnicami in pripovedjo Hatija. Spoznali smo še kaj je rdeča roža in dan zaključili v slogu- z odličnim kvizom.

Sobota je bila posvečena lovljenju Šir Kana, podiranju vasi in ankusu. Zvečer so udeleženci pripravili še en zelo zabaven veseli večer. Pozno zvečer oziroma zgodaj zjutraj pa nas je za pomoč prosil Vontola in odpravili smo se v boj proti Rdečim psom.

In že je bila tu nedelja, zadnji dan. Imeli smo nežno bujenje, zajtrk skoraj v posteljo, puščavo, sveto mašo in seveda pospravljanje našega brloga. Ko je bilo vse opravljeno, smo proslavili s torto in se poslovili.

Imeli smo se super, spali smo bolj malo =) , posneli pa 3 ure materiala in poslikali vse sorta. MŠŽD je bila zelo poučna n zabavna, zato mnogi udeleženci razmišljajo o nadaljni poti- po mali šoli vendar sledi prava- taborna! =)
Fotogalerija
25 slik
vse sorte =)
vse sorte =)
vse sorte =)
vse sorte =)
+22

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.