Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Največji in najbolj raznolik IV IZZIV

Ana Grahor, državno vodstvo veje IV 09.07.2013
V preteklih dneh je na obali potekal še zadnji IV IZZIV 2013. V 3 mesecih mesecih se je zvrstilo kar 10 IV IZZIVov po celi Sloveniji. Izvidniki in vodnice so zopet dokazali, da skavtski duh še vedno drži!
IV IZZIV 4 (Avtor: Julija Gabrovšek)

Vsak IV IZZIV je bil edinstven, doživeli smo orientacijske poti, kuharske izzive, poti preživetja, preizkuse skavtskega znanja... povsod pa je bilo polno skavtskega duha, sodelovanja in druženja med različnimi četami.

In čeprav letošnje pomladanske sobote niso bile radodarne s sončnim toplim vremenom, to ni ustavilo voditeljev in udeležencev. Skupaj je namreč sodelovalo več kot 800 izvidnikov in vodnic in 100 voditeljev iz 39 čet, kar pomeni, da je bil po celotnem številu udeležencev to največji IV IZZIV do sedaj

Na strani veje IV si lahko ogledate več foto utrinkov in podrobneje spoznate dogajanje na posameznih IV IZZIVih. Za okus pa smo tudi tu dodali nekaj fotografij in video iz 4. IV IZZIVa.

Državno vodstvo veje IV je navdušeno nad odzivom voditeljev, da ste se v tako velikem številu odzvali na povabilo in pripravili svoj, najboljši IV IZZIV. 

Hvala vam in bodite ustvarjalni ter pobudniški še naprej!

DV-IV

Fotogalerija
33 slik
IV IZZIV 1
IV IZZIV 1
IV IZZIV 1
IV IZZIV 1
+30

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.