Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Ljubljanska regija v polnem teku

2
Vaš ROLR 20.01.2010
Za nami so vojne, obdobja miru, napredka, visokih gospodarskih rasti, recesije in še mnogih drugih dogodkov. Je pa tudi zgodovinski dogodek, da je luč sveta ugledala nova INTERNETNA STRAN LJUBLJANSKE REGIJE!
Nova stran Ljubljanske regije Nova stran Ljubljanske regije (Avtor: ROLR)

Da prav ste prebrali... od strani, ki je bila zelo ažurna leta 2007 ;) smo prešli na novo stran, kjer si boste lahko prebrali kako smo se zabavali na dogodkih v naši regiji, si dobili kak koristen nasvet, ki ga boste lahko porabili pri delu v svojem SKVOju, veji ali pa zgolj za potešitev lastne radovednosti in želje po znanju.

Regijski odbor ljubljanske regije se je pred kratkim zamenjal, dobili smo načelnika Markota Možino, načelnico Irmo Mediževec in DA-ja Janeza Burjo, ki krotijo še ostalih 5 članov regijskega odbora. Skupaj smo ugotovili, da regija kar kliče po novi internetni strani.

Ker hočemo, da bi vam stran lahko koristila, vas vabimo da jo obiščete na: http://ljubljanska-regija.skavt.net/

Na strani se trenutno nahaja tudi novica o Zagrizi 2010, kjer smo se zabavali teden nazaj, za vse, ki niste bili priporočamo obisk strani, da si preberete kaj ste zamudili.

V kolikor se vam pojavijo glede strani pomisleki, predlogi ali konstruktivne kritike bomo zelo veseli, če nam jih posredujete.

Od nas za vas!

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.