Dogodek

Fuzbalada 2009

pred 5537 dnevi
Začetek: 25.04.2009 ob 11:00
Zaključek: isti dan ob 22:00

Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Končno tudi Fuzbalada 2009!

Zgovorna vidra - Wčn Pwčn klan 03.02.2009
Priznajte, da skozi celo leto niste pričakovali drugega kakor našo tržaško Fuzbalado!
(Avtor: )
Drage klanovke, dragi klanovci!

Tudi letos se je tržaški klan Wčn Pwčn klan (bivši U'čn klan) odločil, da bo za skavtske nogometaše organiziral Fuzbalado 2009, in to že sedmo leto! Dvodnevni turnir, namenjen vsem slovenskim skavtom, se bo odvijal kot po vstaljeni navadi zadnji vikend v aprilu, in sicer 25. in 26. aprila v okolici Trsta.

Če se želite udeležiti turnirja, pišite na e-naslov alenka_cergol@yahoo.it. Vpisno polo vam bomo lahko poslali po e-pošti ali jo lahko dobite na naši uradni spletni strani http://lencdream.altervista.org/fuzbalada/ , kjer boste naknadno prejeli nove informacije. Vpisi so letos omejeni, zato pohitite!

Nogometno ekipo sestavlja sedem igralcev in morebitne rezerve, na igrišču morata obvezno biti najmanj dve dekleti. Če je klan premalo številen, se lahko sam domeni za združitvijo z drugim klanom. Ostala pravila si boste lahko v kratkem ogledali na spletni strani.

Kavcija za predvpis skupine znaša 20 evrov, ki jih boste morali plačati, da bo vpis veljaven. Kavcijo bomo na začetku turnirija vrnili. Cena na osebo pa je 12 evrov, ki jih bo vsak udeleženec plačal na začetku turnirja in vključuje sobotno večerjo, zajtrk in kosilo v nedeljo ter prenočitev.

BP in vidimo se v Trstu!
Fotogalerija
5 slik
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.