Dogodek

Delavnica

Delavnica o SkavtČAROVNIKU

pred 4800 dnevi
Začetek: 25.05.2011 ob 16:00
Zaključek: isti dan ob 16:00

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Kako v dobri uri do svoje spletne strani

Matej Balantič, ekipa SkavtNET 06.05.2011
Si že dolgo želiš spletno stran stega ali tropa? Ne veš, kako bi se je lotil? Dovoli, da ti pomagamo osebno. Zagotovi si vabilo na brezplačno SkavtČAROVNIK delavnico v sredo, 25. maja 2011 ob 18.00 uri v Ljubljani. Število mest je omejeno!
Delavnica Delavnica (Avtor: internet)

Ekipa SkavtNET organizira predstavitveno delavnico o SkavtČAROVNIKU. Namen delavnice je pomagati tropom, poverjeništvom, stegom, vodom, četam, regijam in vsem ostalim skupinam v ZSKSS, da izdelate svojo spletno stran.

Če že dolgo odlašate pri izdelavi spletne strani je to izjemna priložnost, da si svojo stran izdelate ob budnem očesu strokovnjakov, v dobri uri.

Delavnica je odlična priložnost, da ti Ekipa SkavtNET že na samem dogodku uredi vse potrebno za vašo spletno stran. Še več - stran ti bomo tudi osebno pomagali postaviti in olepšati, svetovali bomo celo o vsebini, ki je primerna za spletno stran in povedali trik ali dva o tem, kako iz naključnih obiskovalcev narediti “povratnike”.

Že imaš spletno stran, postavljeno na Joomli, Wordpressu ali s kakšnim drugim programom, pa nimaš volje, da bi jo preselil na SkavtČAROVNIKa? Nič zato! Z veseljem ti bomo pomagali spletno stran preseliti in te rešiti skrbi z vzdrževanjem.

Si že dobil svojo SkavtČAROVNIK stran, pa se ne znajdeš, ne veš kje bi začel ali si se ustavil ob kakšni prepreki? Na delavnici bomo po kratki predstavitvi z veseljem odgovarjali na tvoja vprašanja in ti tudi praktično pomagali.

Predstavitvena delavnica je enkratna priložnost, da ti skavtski spletni strokovnjaki v živo pomagamo in ti svetujemo glede vsebine in oblike spletne strani ter ti pomagamo postaviti strategijo spletnega komuniciranja s člani svoje skupine (veje, stega, regije, združenja …).

Vidimo se v sredo, 25. maja 2011 ob 18.00 na Mekinčevi 3 (Štepanjsko naselje). V pomoč pri iskanju lokacije naj ti bo ta zemljevid. S seboj prinesi prenosni računalnik, saj ga boš nujno potreboval.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.