Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Jaz sem, ki sem! Ti si?

Trop PP 13.03.2011
Pridi na DSV PP, pa bomo videli ali si, ali nisi!
Jaz sem, ki sem! Jaz sem, ki sem! (Avtor: neznan)

Začnemo v soboto, 19. marca zjutraj ob 9.oo uri na sv. Katarini nad Novo Gorico (322 m visok hrib znan pod imenom Kekec nad Novo Gorico/Solkanom/Kromberkom). Končamo v nedeljo po kosilu okrog 15. ure. Prispevek za DSV je 5 evrov. Prosimo, da denar prineseš kar na DSV.

Prehodili bomo krasno pot od Kekca preko Vodic na Sveto Goro in nazaj. Vmes pa bomo uživali v pristnem skavtstvu. Čakajo vas zanimive in koristne delavnice in najboljša družba.

Kako do Kekca?
Iz avtoceste greš na izvoz Vogrsko. Ko prideš z avtoceste na prvem križišču zaviješ desno za smer Nova gorica. Nato pri semaforju zaviješ levo in se pelješ naravnost do večjega križišča, kjer zaviješ iz prednostne ceste desno proti Novi Gorici. Nato nadaljuješ pot skozi Kromberk mimo dveh semaforiziranih križišč, pri tretjem semaforju pa zaviješ desno. Pot potem pelje malo v hrib mimo pokopališča, nato pa so table, ki vodijo proti Kekcu.

NE POZABI! S sabo imej poleg druge opreme še gorilnik in posodo za kuhanje (vsaj 1 na steg).

Prijavi se Jožetu do 15.3. 2011 na email: jperhaj@gmail.com Za informacije pa se obrni na Anjo: 031789263, ali Gašperja: 031574994.

SREČNO POT!

AnjaKlaraKristinaBernardkaGašperJanezJožeMarko

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.