Dogodek

delavnica za voditelje

pred 6739 dnevi
Začetek: 08.02.2006 ob 19:00
Zaključek: 09.02.2006 ob 18:59

Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Glasovanje za najboljšo pesem in vabilo na delavnico

trop PP 04.02.2006
Trop PP je razpisal literani natečaj za najboljšo pesem z akrostihom. Glasuj na [url=http://veja-pp.skavt.net]http://veja-pp.skavt.net[/url]. Najboljšim bomo nagrade podelili na delavnici o slovenskih koreninah (za vse voditelje in druge organe ZSKSS), ki bo v sredo, 8. februarja 2006, s pričetkom na Prešernovem trgu v Ljubljani.
Glasuj za najboljšo pesem! Glasuj za najboljšo pesem! (Avtor: )
Bi-Pi!

Vsi zavedni Slovenci vemo, da je 8. februarja obletnica smrti našega največjega pesnika Franceta Prešerna. Vemo tudi, da je ta dan naš kulturni praznik (in dela prost dan :).

Koliko pa vemo še o drugih pomembnih ljudeh, dogodkih in stvareh, ki so zaznamovali našo kulturno zgodovino? Koliko vemo o slovenskih koreninah?

Na delavnici PP bo obilo priložnosti, da bomo preizkusili svoje znanje, se naučili kaj novega in pokazali, koliko znamo sami biti kulturno ustvarjalni(obljubimo, da ne bo bolelo :).

Delavnica, ki je namenjena vsem voditeljem in drugim organom ZSKSS, bo potekala na sam kuturni praznik, torej v sredo, 8. februarja 2006. Dobimo se na Prešernovem trgu ob 20.00, zaključili pa bomo ob 22.00 na Združenju. Če je možno, s seboj prinesi digitalni fotoaparat, zaželen je
kroj in rutka, predvsem pa veliko dobre volje in pripravljenosti na kulturne izzive.

Več nas bo, bolj bo zanimivo. Zato ne odlašaj in se brž prijavi na email: [url=mailto:petra.cerar@skavt.net]petra.cerar@skavt.net[/url] (če se ti ne uspe prijaviti vseeno pridi, saj potrebujemo le okvirno število ljudi, zaradi lažje priprave materiala).

Hkrati pa na [url=http://veja-pp.skavt.net]http://veja-pp.skavt.net[/url] poteka glasovanje za najboljšo pesem z akrostihom. Zato klikni na ta naslov, si preberi pesmi, izberi najboljšo in oddaj svoj glas. Na delavnici bomo podelili nagrade najboljšim (nagrade pa dobijo tudi skavti, ki so sodelovali v preteklih nagradnih igrah).

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.