Dogodek

Dej sukn' me!

pred 6070 dnevi
Začetek: 20.04.2007 ob 18:00
Zaključek: 21.04.2007 ob 00:00

Zažiga

21 Zažgi

Prenesi v

Dej sukn' me!

Špela Zalaznik 23.03.2007
Vas srbijo pete? Se odlično počutite pri skavtih? Torej je to kot nalašč za vas, saj brezoviški klan Irmine ovce pripravlja ples za vse popotnike in popotnice!
(Avtor: Matej Černetič)
Plesalo se nam bo v petek, 20. aprila v kulturnem domu v Bevkah. Začetek bo ob 20.00, konec pa dve uri čez polnoč =) Ob vstopu boste plačali simbolično vstopnino, samo za vas bo pripravljen krajši program in pa seveda nekaj za pod zob. Pa tudi za presenečenje bo poskrbljeno! =)

Ker smo skavti, je rutka obvezna ter prav tako primerna plesna obleka in obutev. In kako se sploh pride do Bevk? Po stari cesti (Tržaški) od Ljubljane proti Vrhniki se pelješ skozi Brezovico in Dragomer, nato pa na Logu zaviješ levo, čez avtocesto. Nato pa samo še naravnost do Bevk, in skozi vas, proti koncu pa boste na levi strani, takoj ob cesti, videli kulturni dom.

Če pa prihajate z vrhniške strani, na koncu naselja zavijete desno s stare ceste (glej tablo za Bevke). Pelješ samo po glavni cesti skozi par manjših naselij in po približno desetih minutah prispeš v Bevke. Kmalu boš na desni zagledal kulturni dom.

Če pa ne verjamete mojim navodilom, si lahko ogledate zemljevid =)

http://www.suknmusn.si/zemljevid1.jpg

Prijave (zaradi količine živil) in vprašanja na tadeja.japelj@skavt.net in pmlinar@gmail.com .

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.