Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

DSV IV "Sestavi se" je za nami

Ana Grahor, Ajdovščina - Šturje 1 01.12.2009
Se še spomnite vaše najljubše igrače iz otroških let? So bili to "puzli" ali "lego"? Kakorkoli, že kot mali otroci smo se naučili sestavljati. In tudi tokrat smo dokazali, da še znamo.
skupinska skupinska (Avtor: Gašper Potočnik)
Na sobotno jutro (21.11.) smo se namreč v Šmihelu nad Mozirjem sestavili voditelji veje IV iz cele Slovenije.
Z različnimi koščki (masaža, orientacija, ognji, retorika, kiparstvo, rezbarjenje, bivaki, kateheza, družabne igre, metoda IV) smo najprej sestavili okvir sestavljanke. Dodali smo še koščka s skavtsko mašo in večerom ob ognju. Že skoraj dokončano sestavljanko smo v nedeljo dopolnili z mašo v župnijski cerkvi Sv. Mihaela. Manjkal pa je še zadnji košček. Tega nam je prinesel Peter Lovšin in podelil z nami nekaj svojih izkušenj in pogledov na skavtstvo v Sloveniji.

Naše DSV sestavljanke pa ne bi mogli sestavili brez tehnične ekipe iz stega Mozirje 1, vseh vodij delavnic in voditeljev udeležencev.
Hvala vam!

Več slik iz dogodka pa si boste lahko ogledali na novi internetni strani veje IV - http://veja-iv.skavt.net/web/?s=prva.

Voditelji in voditeljice veje IV, želimo vam, da bi uspešno sestavili tudi svoje čete in vas vabimo, da na naslednji DSV prinesete svoj košček za novo, še večjo sestavljanko.

Državno vodstvo veje IV

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.