Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Bi-Pi nagrajuje - 2.!!!

Društvo ljubiteljev Bi-Pija (POPR) 26.02.2009
Dragi moji, nadaljujemo s kvizom. Na vrsti je 2. sklop vprašanj. Prijavilo se vas je kar nekaj, seveda ste vsi ostali, ki ste pozabili, lepo vabljeni, da se nam pridružite. Seveda morate odgovoriti na vsa že postavljena vprašanja. Odgovori na vprašanja se skrivajo v knjigi Bi-Pi: zgodba njegovega življenja (na voljo na Združenju po 5 €). 1. BP je kot mlad deček veliko potoval s svojo družino. Na popotovanja so se odpravljali tako s kanujem kot peš, vsak od članov pa je imel svoje zadolžitve. Kaj se je zgodilo ob nekem poskusu BP-jevega kuhanja?

2. Leta 2007 smo praznovali 100 letnico skavtstva. Vse se je začelo na 1. skavtskem taboru, ko je BP zatrobil na rog. Vi pa povejte ... kdaj se je to zgodilo, kje se je zgodilo, kakšen rog je bil in kje ga je BP dobil.

3. Lani smo pri nas imeli 1. slovenski skavtski jamboree. Naslednji svetovni skavtski jamboree je na Švedskem. Povejte na katerih svetovnih jamboreejih je BP bil in kateri je bil njegov zadnji.

Rešitev zadnjih vprašanj seveda ne bo, vse pa bo razkrito skupaj z zmagovalci na koncu. V soboto pride še zadnji sklop vprašanj, na katera morate odgovoriti do torka, 3. 3. 2009 do 23.59.

Veselo reševanje in ne pozabite, nagrade so bogate!!!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.