Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Sodeluj v mednarodni televizijski oddaji

2
Poverjeništvo za mednarodne odnose (Medo) 01.04.2013
National Geographic Channel je z marcem začel s snemanjem serije oddaj z naslovom "Are you tougher than a boy scout". V okviru oddaj se trije odrasli pomerijo z najbolj izkušenimi in zaslužnimi skavti. Za snemanje posebne evropske epizode omenjene oddaje so navezali stik z našim združenjem.
(Avtor: National Geographic Channel)

Poverjeništvo za mednarodne odnose (MEDO) objavlja razpis za najboljše skavte, ki bodo svoje veščine in sposobnosti lahko dokazali v oddaji "Are you tougher than a boy scout"!

Snemanje oddaje bo potekalo med 10. in 21. avgustom 2013 v Severni Dakoti v bližini mesta Fargo. Vse stroške (potovanje in nastanitev) pokrije projekt.

Vse zainteresirane vabimo, da se čimprej prijavijo preko prijavnice, ki jo lahko najdete na koncu novičke. Pohitite, prijave zbiramo samo do jutri. O uspešnosti in morebitnem terminu osebnega razgovora, boste obveščeni po elektronski pošti.

Vsem želimo veliko uspeha in vedno bodite pripravljeni!

Prijavnica

Osebni podatki se zbirajo zaradi administrativnih vzrokov in naknadnega izvajanja razpisa (16. člen ZVOP, Zakon o varstvu osebnih podatkov). Po zaključenem razpisu bodo prijavnice z osebnimi podatki v skladu z 21. členom ZVOP uničene/izbrisane.
Fotogalerija
6 slik
+3

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.