Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

2011 - svetovni skavtski jamboree na Švedskem

Tadeja Zajec 05.11.2009
Poletje, mavrica skavtskih rutic, skavtske aktivnosti, pomoč drugemu in ogromno novih prijateljev - vse to in še več je svetovno srečanje skavtov - jamboree, ki se bo poleti 2011 odvijal na Švedskem. Pridi po več informacij v četrtek, 12. novembra na sedež Združenja
Poletje, mavrica skavtskih rutic, skavtske aktivnosti, pomoč drugemu in ogromno novih prijateljev - vse to in še več je svetovno srečanje skavtov - jamboree, ki se bo poleti 2011 odvijal na Švedskem. Pridi po več informacij v četrtek, 12. novembra na sedež Združenja Poletje, mavrica skavtskih rutic, skavtske aktivnosti, pomoč drugemu in ogromno novih prijateljev - vse to in še več je svetovno srečanje skavtov - jamboree, ki se bo poleti 2011 odvijal na Švedskem. Pridi po več informacij v četrtek, 12. novembra na sedež Združenja (Avtor: Tadeja Zajec)
Bliža se nam namreč nov vrhunec mednarodnega skavtskega doganja - Jamboree 2011 na Švedskem. Tudi slovenski skavti bomo odkrivali severna obzorja ter soustvarjali nepozabno energijo tisočih mladih celega sveta!

Želiš to zgodbo soustvariti tudi ti?? Pridruži se slovenski odpravi.

Vabim te na predstavitev Jamboreeja 2011 in slovenske odprave v ČETRTEK, 12. NOVEMBRA ob 18.00 na sedežu ZDRUŽENJA.
Predstavitev je namenjena vsem, ki bodo poleti 2011 starejši od 14 let, zato posreduj informacijo tudi svojim soskavtinjam in soskavtom, sopopotnicam in sopopotnikom in svojim sovoditeljem.
Vodja odprave Jure Habjanič - Jež nam bo s posnetki in slikami prikazal, kaj je to Jamboree, kaj se tam dogaja in posredoval najpomembnejše info.

PRIDRUŽI SE NAM!!

Nekaj osnovnih info:
KOMU JE NAMENJEN?
Udeleženke in udeleženci Jamboreeja smejo biti stari med 14 in 17 let. To pomeni, da se lahko prijavijo skavti in skavtinje,
rojeni med 25. julijem 1993 in 27. julijem 1997.
Tisti, ki boste na dan začetka starejši od 18 let, pa se lahko prijavite kot vodniki ali kot člani Mednarodnega osebja.

KDAJ?
22. Svetovni skavtski Jamboree bo srečanje skavtov iz vsega sveta. Trajalo bo 12 dni, od 27. julija do 7. avgusta 2011.
Slovenska odprava pa bo trajala od 20. julija do 8. avgusta 2011 za udeležence, vodnike in vodstvo.

KJE?
Tokrat gremo na Švedsko!!! Taborni prostor bo pri Rinkabyu, nedaleč od mesta Kristianstad v pokrajini Skåne na jugu Švedske.

Več info na: http://www.worldscoutjamboree.se/.

Lep mednarodni pozdrav,
Tadeja Zajec
poverjenica za mednarodne odnose

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.