Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

iDiagnostic testi za boreliozo

Trop za trženje 01.08.2013
Idiagnostic je lastna blagovna znamka diagnostičnega laboratorija Lodis d.o.o. Gre za mlado spinoff podjetje, ki je bilo ustanovljeno s pomočjo mednarodno uglednega inštituta IFB. Ukvarjamo se z osebno diagnostiko za bolezni 21. stoletja kamor lahko poleg diabetesa, sladkornih obolenj, hormonskih neravnovesij in virusov štejemo tudi Borelijo.
iDiagnostic (Avtor: iDiagnostic)

Vse zgornje bolezni je možno pozdraviti, če jih diagnosticiramo dovolj kmalu. V ta namen ponujamo različne laboratorijske preiskave lastnega razvoja in pa teste, ki jih porabniki izvedejo v zasebnosti svojega doma. Naš portfolijo se deli na hitre teste, DNK analize, analize hormonskega stanja in pa alergije in intolerance na hrano.

Izdelki so na voljo v lekarnah po vsej Sloveniji, podjetje pa se nahaja v Domžalah na Aškerčevi 59, kjer se tudi opravljajo vse preiskave.

V sodelovanju z ZSKSS ponujamo vsem skavtom 20% popust na vse hitre teste, med katerimi najdete npr. najobčutljivejši test nosečnosti, test za borelijo, test za raka na prostati in ostale. Hitri test za borelijo je na voljo tudi v Skavtarnici. Več informacij o samem testu lahko najdete na www.idiagnostic.si/portfolio/hitri-test-za-boreliozo.

Ostali hitri testi pa so na voljo v spletni trgovini www.idiagnostic.si. Za uveljavljanje popusta samo ob naročilu pod opombe (order notes) napišite: »Sem skavt: (in vašo člansko številko)«. Laboratorij v vaših rokah!

Laboratorij v vaših rokah..

Fotogalerija
2 sliki
iDiagnostic
iDiagnostic

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.