Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Posebna ponudba v Skavtarnici!

Sabina Rupnik Suhadolnik 08.01.2014
V času od 8. januarja do 22. februarja bo v Skavtarnici na voljo posebej ugoden paket knjig, ki sodita na knjižno polico vsakega skavta in skavtinje – še bolje pa, da bi ju čim večkrat vzela v roke!
Skavtstvo za fante in Bi-Pi - Zgodba njegovega življenja (Avtor: Sabina Rupnik Suhadolnik)

Sploh veš, da je Skavtstvo za fante temeljna knjiga skavtskega gibanja? In ali veš, da je četrta najbolj prodajana knjiga na svetu!

Morda jo nekateri poznate pod naslovom Skavt? Naša različica je zadnji in najbolj aktualen prevod priljubljene knjige, plod  večletnega truda skavtinj in skavtov.

Gre za priročnik, a je mnogo več kot to.  Že takoj po prvi izdaji je knjiga postala pravi hit med dečki, ki jim je bila namenjena, predvsem zato, ker se v njej zrcali avtorjeva osebnost – na eni strani odločnost in visoka moralna drža, na drugi občutek za zabavo in humor – ter njegova predanost skavtstvu, v katerega je že na začetku trdno verjel. Knjiga je opremljena tudi z Bi-Pijevimi risbami.
V aktualni posebni ponudbi je na voljo za samo 9 EUR.

Zgodba Bi-Pijevega življenja je vir navdiha za mnoge skavtske akcije. Ste vedeli, da je doma vedno spal kar na verandi?

Takole nas je nagovarjal ob koncu svojega življenja:
»Preučevanje narave vam bo pokazalo, koliko čudovitih stvari je Bog ustvaril na svetu, da bi se jih vi veselili. Bodite zadovoljni s tem, kar vam je dano, in napravite iz tega kar največ. Ne glejte temnih, temveč svetle plati stvari (str. 95).«

Škoda bi bilo, da bi izpustili vse zanimive dogodivščine njegovega življenjepisa – pa tudi ganljive nagovore nam, skavtinjam in skavtom, ki še vedno spoštujemo njegove besede.
V aktualni posebni ponudbi je na voljo za samo 5 EUR.

ČE OBE KNJIGI KUPITE V PAKETU, BOSTE PLAČALI SAMO 12 EUR.
Kdor ob nakupu pravilno odgovori na nagradno vprašanje, česa se skavtinje in skavti spominjamo 8. januarja in 22. februarja, pa dobi še darilce!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.