Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

KLJUČNA KONFERENCA MLADIH - prijavi se!

Klara Vidmar, Odgovorna rakovica 10.04.2012
Ključna konferenca mladih, 17. in 18. maja 2012, Cankarjev dom Ljubljana - zaključna konferenca osmih vsebinskih mladinskih mrež, ki so od leta 2009 delovale na področjih mladinskega dela, aktivnega državljanstva, senzibilizacije javnosti za teme mladih, lokalnih mladinskih politik ter struktur, medgeneracijskega sodelovanja, socialnega kapitala mladih, raziskovalne kulture in medkulturnega dialoga.
logo Ključna konferenca mladih (Avtor: )

V letu 2009 smo se skavtinje in skavti pridružili trem mladinskim mrežam, ki predstavljajo celovit pristop h krepitvi mladinskega nevladnega sektorja v Sloveniji in projektno odgovarjajo na izzive, ki jih je Evropska unija opredelila v razvojnih prioritetah za obdobje 2009-2013: ‘Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja’.

Skavtinje in skavti kot partnerji sodelujemo na projektih:
- Mreža MGS: razvoj potencialov mladinskih organizacij za medgeneracijsko sožitje in sodelovanje (http://www.mgs-mreza.si)
- Aktivendržavljan.si (http://aktivendrzavljan.si/)
- Mladinski delavec (http://www.mladinski-delavec.si)

S koncem avgusta se projekti osmih mladinskih mrež formalno zaključujejo. Partnerji smo (in še bomo) v treh letih izpeljali številna usposabljanja, konference, delavnice, akcije itd.

Naše razultate bomo predstavili na "Ključni konferenci mladih", ki bo 17. in 18. maja 2012 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Popoldanski del konference je tako v četrtek kot tudi v petek namenjen posredovanju znanj, ugotovitev, metod in orodij mladinskim delavcem, pedagogom, mladim, raziskovalcem, odločevalcem, medijem in vsem ostalim zainteresiranim. V dveh dneh se bo zvrstilo  32 zanimivih aktivnosti (delavnic, simulacij, okroglih miz, podelitev, predavanj ipd.).

Prijava na programske aktivnosti poteka preko spletne prijavnice.
Več o konferenci na: Ključna konferenca mladih

Lepo vabljeni, da se tudi vi udeležite popoldanskih aktivnosti!

Se vidimo v maju pri Cankarju! ;)

 

Sabina Rupnik Suhadolnik in Klara Vidmar
strokovni sodelavki na projektih

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.