Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Tudi letos bo Luč zasvetila v Soči

Ester Srdarev 11.12.2007
Vsako leto gremo tja. Mi, Fužinski odrasli skavti. Z nami gre tudi Luč miru iz Betlehema. Vsako leto obljubimo, da se bomo videli tudi med letom, pa gredo dnevi tako zelo hitro, da nam tudi letos ni uspelo uresničiti te obljube.
(Avtor: )
Uresničili pa bomo našo obljubo, da se jim tudi letos pridružimo pri sveti maši v njihovi majhni kapeli in da jim prinesemo Luč. Luč miru, veselja in novega upanja. Luč, ob kateri bodo morda vsaj za trenutek pozabili na svojo težko vsakdanjost, se z nami poveselili, se zazrli v droben plamenček upanja in si odnesli svečko v svojo sobo.

Vsako leto znova smo hvaležni Boži in Jožetu, ko nas odpeljeta v Sočo in ganjeni, ko se pripravljamo na skupno sveto mašo. Vsako leto znova smo veseli, ko pripravljamo drobna darilca za obdaritev po maši. In vsako leto znova presenečeni, ko zmanjka prostora v kapeli, ko z nami pojejo in molijo in nam v globoki hvaležnosti stiskajo roke v pozdrav. Presenečeni smo, ko nas po maši čaka prijazna pogostitev, pladenj s piškotki in ko se poslavljamo z voščili.

Prepričana sem, da bo tako tudi letos. In če bi radi z nami podelili to lepo doživetje, vas vabimo, da se nam pridružite v SOČI, ZAVODU ZA REHABILITACIJO INVALIDOV, v torek, 18.12. ob 16:00 uri. Veseli vas bomo!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.