Dogodek

TŠ Življenja v naravi

pred 6079 dnevi
Začetek: 06.08.2007 ob 22:00
Zaključek: 11.08.2007 ob 22:00

Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Taborna šola Življenja v naravi

Trop za TŠ Življenja v naravi 21.06.2007
Taborna šola Življenja v naravi je nastala kot odgovor na pomanjkanje tehničnega znanja v ZSKSS. Je nova taborna šola, ki se bo letos izvajala prvič. V sodelovanju s poverjeništvom za usposabljanje jo pripravlja trop za veščine, ki ga sestavljajo trenerji iz različnih področij. Naša vizija je, da TŠ Življenja v naravi postane del formalnega izobraževanja v ZSKSS.

TŠ Življenja v naravi je namenjena popotnicam in popotnikom od 16. leta naprej ter voditeljicam in voditeljem. Primerna je za vse, ki bi želeli izpopolniti svoje znanje iz različnih področij, število mest pa je seveda omejeno. Pomembno je, da so udeleženci motivirani in jih tematika zanima. Na koncu sledi preverjanje naučenega preko praktičnega preizkusa, pričakuje pa se, da udeleženci posredujejo znanje naprej v svojih skavtskih skupinah.

Odvijala se bo med 7. in 12. avgustom na najprimernejšem kraju - pri Skavtskem domu v Kočevsekemu rogu. Prispevek udeleženca je skavtski duh in 30 evrov.

Kmalu bo zaživela stran, kjer bodo zbrane vse informacije v zvezi s to taborno šolo.

Dokler pa strani še ni (kjer bi dobili prijavnico in ostala navodila), lahko zainteresirani pošljete e-mail na vescine@gmail.com, ali še bolje, rešite anketo na http://www.my4m.com/fjanzeko/vescine . Nato vam bomo poslali še dokumente Info, Teme in Prijavnico (za vse to lahko prosite tudi svojega voditelja, ki je vse to že dobil).

Vidimo se torej avgusta, ter spremljajte obvestila na SkavtNetu!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.