Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Dobrodošli v deželi gozdov - DSV IV

Katarina Bevc 30.03.2009
Se bo kdo ustrašil rjavega medveda? Smo se spraševali teden dni pred začetkom DSV IV v Kočevskem rogu. Ampak tisto sobotno jutro o medvedu ni bilo ne duha ne sluha, pač pa je čez noč zapadel sneg in smo se ustrašili mi. Kaj pa če nobenega ne bo? Ali pa, kaj, če bodo zamujali več kot 10 min?
Na srečo so bili skoraj vsi točni, zbralo pa se nas je nekaj več kot 60 voditeljev. Ta številka se je do nedelje zmanjšala na polovico - mogoče pa je vendarle strah pred medvedi imel nekaj vmes:).
V dveh dneh smo spoznali Judito, Mojzesa in Pavla, postavili ogromen bivak, v katerem so nekateri prenočili, izolirali DNK iz banane, meditirali v namišljenem gozdu, spoznali suho robo, iskali nove ideje in izzive... Imenovani so bili tudi novi voditelji veje IV, ki so za popotnico dobili leseno kuhalnico. Pridružil se nam je še prav poseben bend. Nato pa smo se posladkali s kompotom. Lačni seveda nismo bili nikoli- mislim, da tako dobro že dolgo nismo jedli.
Dogodile so se še mnoge stvari, a o tem naj raje spregovorijo slike. Lahko dodam le to, da v državnem vodstu že komaj čakamo naslednje državno srečanje IV!

Državno vodstvo veje IV

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.