Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

V ŽIVO: Že 25 let živimo obljubo!

Ana Grahor, trop za praznovanje 25-letnice 31.03.2015
Draga sovoditeljica, dragi sovoditelj. Obljuba in zakoni so temelj skavtske vzgoje. Želimo si, da bi obljubo uresničevali vedno in jo aktivno živeli. Prizadevamo si služiti Bogu in živeti po krščanskih vrednotah. Naše geslo “Kar najbolje biti pripravljen služiti” nas spremlja vsepovsod.
Prenos v živo (Avtor: SkavtNET)

Že 25 let občudujemo stvarnikovo delo.
Že 25 let delamo dobra dela.
Že 25 let smo prijatelji vsakomur.
Že 25 let sooblikujemo župnijska občestva.
Že 25 let nas povezuje vera. 

A tega vsak sam ne bi zmogel. Uspešni smo lahko zato, ker si z nami tudi ti. Ker tudi ti živiš obljubo in posvečaš čas mladim na njihovi poti odraščanja. Ker si tudi sam sprejel/a skavtstvo kot način življenja in ker tudi ob neuspehih vztrajaš. 

Uspešni smo lahko tudi zato, ker je z nami On. On, ki ga srečamo v vsakem jutru in večeru, prijatelj, ki nas ob poti pozdravi s križa, On, katerega voljo želimo vršiti. 

Zato te vabimo, da skupaj z ostalimi sovoditelji praznuješ 25 let naše organizacije in se nam pridružiš na obletnici ustanovitve, v torek, 31. 3. 2015 ob 18.30, ko bomo v ljubljanski stolnici darovali mašo v zahvalo Njemu, da nam je dal vsakega izmed nas in nas spremlja na skavtski poti. Mašo bo vodil ljubljanski nadškof, msgr. Stanislav Zore. Somaševal bo upokojeni primorski škof msgr. Metod Pirih, ki je vodil mašo na dan ustanovitve ZSKSS. 

Na praznovanje pa ste vabljeni vsi člani naših stegov. Povabi tudi bivše voditelje, starše skavtov in prijatelje. Naj nas bo čim več, da bomo lahko ustvarili pravo skavtsko vzdušje v središču Ljubljane. 

Če se maše ne moreš udeležiti, si lahko tukaj ogledaš prenos maše v živo.

V upanju, da se srečamo, te lepo pozdravljamo.

Vodje tropa za pripravo obletnice ustanovitve ZSKSS

Ana Grahor, Tadej Uršič in Janez Kobal

Fotogalerija
13 slik
skavti živimo obljubo
skavti živimo obljubo
skavti živimo obljubo
skavti živimo obljubo
+10

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.